• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Keralit potdeksel 177 mm (2817)

Keralit Potdeksel paneel 177 mm (2817) is een overlappende kunststof gevelbekleding zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten.

Doordat de kunststof potdeksel panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model van gepotdekselde gevelbekleding.

Montage Keralit potdekselpanelen

Voor een perfecte eindafwerking zijn er ook speciaal op maat gemaakte hulpstukken voor de montage van Keralit potdekselpanelen.

Bekijk hulpstukken Keralit


Keralit potdeksel 177 mm prijs

Keralit potdeksel 177 mm wordt alleen geleverd in een lengte van 6 meter. Daarom is de weergegeven prijs per lengte van 6 meter en is excl. BTW.

Profiteer nu van extra korting als u meerdere lengtes ineens afneemt!

* verplichte velden
Actuele levertijd
SKU
982
Speciale prijs
€ 83,52 excl. BTW
€ 101,06 incl. BTW
Normale prijs
€ 123,23 incl. BTW

Voordelen Keralit potdekselpanelen

  • Nooit meer schilderen
  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Bijzonder lange levensduur
  • 10 jaar garantie
  • Klassieke en eigentijdse kleuren en designs

Algemene informatie Keralit

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandproduct dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden!

Keralit Kleuren

Kleurmonsters van Keralit kunt u hier aanvragen: http://www.keralit.nl/gratis-kleurmonster/

Overige informatie Keralit potdekselpanelen

Met Keralit potdeksel delen zijn dakkapellen, schuttingen, garage's, chalets e.d. perfect en naadloos af te werken.Keralit Potdekselpanelen 177mm (Keralit 2817), met een werkende breedte van 177mm, zijn overlappende gevel-panelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. De Keralit potdekselpanelen zijn voorzien van houtnerf structuur. Doordat de panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd.

Meer informatie
SKU 982
Icon label Grootte Downloads
pdf Brochure Keralit 999.7 KB Downloads
pdf Montagehandleiding Keralit 431 KB Downloads
pdf Routeschema Keralit 1.7 MB Downloads
pdf Bruto prijslijst Keralit 13.9 MB Downloads