• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Interieurglas en Glazen wanden (voor o.a. keukens)

Een op maat gemaakte glazen wand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken of interieur de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets zijn is glas in het interieur een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). De glazen (keuken) wanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig. Bestel gemakkelijk bij ons online uw interieurglas en glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke RAL kleur.

Voordelen intereurglas en glazen (achter)wanden

Interieurglas en Glazen (keuken) achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makkelijk schoon te maken. Spetters en vetspatten veroorzaakt tijdens het koken kunt u dus eenvoudig verwijderen. Doordat een glazen (keuken) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glassoort voor interieurglas en (achter)wanden

Interieur wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Achterwand van glas inmeten en op maat bestellen

Onze inmeet-deskundigen kunnen het glas voor uw interieur exact inmeten voor € 95,00 excl. BTW! Tevens kunnen we de glazen achterwand bij u thuis bezorgen voor slechts € 27,00 excl. BTW. Gebruik onze configurator voor het samenstellen van glazen achterwanden voor glasgroep 4 Gehard enkelglas op Diamant

Glazen keuken achterwanden configurator

Voor de overige 3 glasgroepen volgt u het onderstaande stappenplan om uw ideale glazen keukenachterwand samen te stellen:

SKU
121
€ 0,00 excl BTW € 0,00 incl. BTW