• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Interieurglas en Glazen wanden (voor o.a. keukens)

Een op maat gemaakte glazen wand is een strakke en trendy oplossing om jouw keuken of interieur de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets is glas in het interieur een opkomende trend. Achter de kookplaat kun je zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). De glazen (keuken) wanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig. Bestel gemakkelijk bij ons online uw interieurglas en glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke RAL kleur.

Voordelen intereurglas en glazen (achter)wanden

Interieurglas en Glazen (keuken) achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makkelijk schoon te maken. Spetters en vetspatten veroorzaakt tijdens het koken kun je dus eenvoudig verwijderen. Doordat een glazen (keuken) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoef je nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken jouw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan jouw keuken.

Glassoort voor interieurglas en (achter)wanden

Interieur wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Op voorraad
15 - 25 werkdagen
SKU
121
€ 0,00 excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW

Verschil tussen de 4 beschikbare glasgroepen

Je dient als klant de juiste keuze te maken van het toe te passen glas voor jouw interieur en of tegen de achterwand van jouw keuken. Er zijn vele mogelijkheden van goedkoop tot heel duur. De samenstelling van het glas en de prijs van het glas is afhankelijk van veel factoren.

  • Draadglas is een voordelige optie. Vaak wordt dit aangebracht door middel van schroeven. Het voordeel hiervan is dat je het glas kunt verwijderen als er tussen het glas en de muur vuil is gekomen.
  • Ook blank gehard glas kan op deze manier worden verwerkt.
  • Het voordeel van geëmailleerd glas en Lacobel gekleurd glas is dat je er niet door heen kunt kijken. Je kunt dan deze ruiten ook onzichtbaar bevestigen met een spiegellijm. Lavobel en Planilac zijn fabrieksmatig op kleur gebracht en zijn niet gehard uitgevoerd. Geemailleerd glas is wel gehard en kan in diverse kleuren geleverd worden. Geemailleerd glas word veel toegepast in borstweringen en in kozijnen.
  • Lacobel gekleurd glas kan alleen niet toegepast worden achter een kookplaat, omdat deze ruit ongehard is. Dan dien je te kiezen voor een glazen keuken achterwand op elke gewenste RAL kleur

Voor meer informatie over de verschillende glasgroepen kun je de brochures in de bovenstaande tabblad bijlagen downloaden.!

Glazen achterwand laten bewerken

Wanneer jij jouw glazen keuken achterwand hebt gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. Je hebt hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. Indien er sparingen in het glas moeten komen kan Glasdiscount.nl dit voor jou verzorgen. Voor sparingen e.d. verzoeken wij je een mail te sturen met daarin een tekening met de juiste afmetingen en de vormen van de sparingen.

Discount prijzen voor glazen achterwanden

Glasdiscount.nl kan de prijzen van de glazen achterwanden zo scherp houden, door je zelf te laten inmeten. Monteren is in de meeste gevallen vrij eenvoudig zelf te doen. Houd er rekening mee dat je bij het plaatsen van de stopcontacten de stroom even afsluit.

Indien je er van overtuigd bent dat je de juiste keuze heeft gemaakt, kun je online zelf jouw interieurglas en keuken achterwand bij ons bestellen. Je kunt dit doen door jouw glaskeuze te maken en de juiste maatvoering in te vullen.

Levering glazen achterwand

Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. De levertijd van op maat gemaakte glazen keuken achterwanden bedraagt ca. 20 á 25 werkdagen.

Advies nodig voor een glazen achterwand voor jouw keuken?

Wanneer je advies, speciale wensen of andere vragen heeft, kun je contact opnemen met de afdeling verkoop/advies van Glasdiscount via het telefoonnummer: 055- 843 42 02 / 055-843 27 81 of stuur een e-mail naar: info@glasdiscount.nl. Stuur een email met de gewenste maten, aantallen en afleveradres en wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte toe.

Meer informatie
Levertijd indicatie 15 - 25 werkdagen
SKU 121
Icon label Grootte Downloads
pdf Brochure Geëmailleerd glas deel 1 1.6 MB Downloads
pdf Brochure Geëmailleerd glas deel 2 823.9 KB Downloads
pdf Geëmailleerd glas kleuren 492.5 KB Downloads
xlsx Geëmailleerd glas kleurspecificatie 11.4 KB Downloads
pdf Brochure Lacobel deel 1 6.8 MB Downloads
pdf Brochure Lacobel deel 2 1.1 MB Downloads
pdf Lacobel kleuren 1.5 MB Downloads