• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Groep 3: Geëmailleerd glas van Emalit / Colorbel

Emalit of Colorbel is een volvlak geëmailleerd glas. Geëmailleerd glas is floatglas waaraan een extra laag emaille wordt toegebracht. Het emaille kan aangebracht worden op één zijde van (extra) helder glas. Glasdiscount levert glazen achterwanden in de standaard kleuren van Colorbel of Emalit.

Emaillaag behandeld op hoge temperatuur

De emaillaag wordt door middel van een thermische behandeling op hoge temperatuur in het glasoppervlak ingebrand. Het resultaat is een veiligheidsglas met een optimale mechanische weerstand en gegarandeerde kleurenstabiliteit. Op de afbeeldingen worden de Colorbel/Emalit kleuren gebruikt op helder glas van 6 mm dik. U kunt ook kiezen voor geëmaileerd glas van 8 mm. Kijk onderaan de pagina voor de RAL kleuren van de verschillende kleuropties.

Emalit glas inclusief glasbewerking

Wij leveren het Emalit glas voor uw achterwanden inclusief alle bewerkingen, sparingen, stopcontacten en uitsparingen. Bij het invoeren geeft u uw glassoort aan, de gewenste kleur, of stopcontacten wil en of u wel of geen uitsparingen heeft.

Om er zeker van te zijn dat de insparingen en stopcontacten perfect kloppen, adviseren wij om een mail te sturen naar info@glasdiscount.nl. Dit maakt het voor ons veel duidelijker. Waardoor we de achterwand écht perfect op maat kunnen maken.

* verplichte velden
SKU
1104
€ 219,00 excl BTW € 264,99 incl. BTW