Keralit sponningdeel 143mm en 190mm

Montage gevelbekleding

Keralit veelgestelde vragen

Is Keralit te schilderen?

Nee, wij adviseren u de Keralit producten niet te schilderen.

Mag ik Keralit oppoetsen met een wax soort?

Keralit oppoetsen met wax is overbodig. Het kan zelfs nadelig zijn voor de uitstraling van het product. De wax kan zich namelijk ophopen in de nerfjes van de Renolitfolie en een doffe uitstraling geven.

Op welke lengte is Keralit leverbaar?

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn uit voorraad leverbaar in 6000 mm

Hoe lang is de garantie en waarop?

Keralit geeft 10 jaar garantie op zowel de basis van het product, als op kleurechtheid.

Is Keralit ook isolerend?

Keralit is een holkamer product welke geventileerd op een regelwerk aangebracht dient te worden. De isolatiewaarde is door de ventilatie dan ook nihil.

Gevelpanelen

Kan ik de Keralit gevelpanelen op het houtwerk plaatsen?

Het is belangrijk dat bij Keralit gevelpanelen de ventilatie achter het product wordt gewaarborgd. Wanneer u dit niet realiseert kan dit in de toekomst tot vervelende situaties leiden zoals rotting van het houtwerk of schimmelvorming op de muur.

Wat is de h.o.h montageafstand van Keralit?

Keralit gevelpanelen dienen om de 30 cm te worden geschroefd op goed uitgelijnd verduurzaamd regelwerk.

Keralit kleurmonsters

Om zeker te zijn van de juiste kleur kunt u kleurmonsters aanvragen. 143 mm monsters. 190 mm monsters.

 

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit sponningdelen (rabat) krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Keralit hoeft niet duur te zijn. Bij Bouwdiscount.nl koopt u al uw Keralit sponningdelen (rabatdeel) tegen scherpe prijzen. Hoe meer u besteld, hoe hoger de korting. De getoonde prijs is exclusief BTW per product of artikel.

Maak onderstaand uw keuze uit één van de producten van Keralit. In deze categorie vind u alle info en prijzen over Keralit sponningdelen 143mm (ook wel Keralit rabatdelen genoemd, Keralit product nummer 2814) en sponningdeel 190mm (keralit nummer 2819) Met de diverse profielen om de sponningdelen te kunnen bevestigen en af te kunnen werken.

Artikelen 1 tot 18 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Keralit sponningdeel 143 mm

  Keralit sponningdeel 143 mm (rabatdeel 2814)

  € 55,68 excl. BTW € 67,37 incl. BTW Slechts € 57,27

  Het Keralit sponningdeel 143 mm (keralit 2814 lang 6 meter) wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. Het Keralit sponningdeel 143mm (keralit 2814) is voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Door de sponning ontstaat een mooi lijnenspel en krijgt de gevel een afgewerkt karakter.

  Het Keralit sponningdeel 143mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

  Voordelen Keralit sponningdeel 143 mm

  • Nooit meer schilderen
  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Bijzonder lange levensduur
  • 10 jaar garantie
  • Klassieke en eigentijdse kleuren en desings

  Montage Keralit sponningdeel

  Voor een perfecte eindafwerking zijn er ook speciaal op maat gemaakte hulpstukken voor de montage van Keralit gevelbekleding.

  Bekijk hulpstukken Keralit
  Keralit sponningdeel 143 mm prijs

  Keralit hoeft niet duur te zijn. Profiteer nu van extra korting als u meerdere lengtes ineens afneemt!

  Weergegeven prijs is per rabatdeel van 6 meter en is excl. BTW.

  Gratis Keralit kleurmonster

  U kunt bij Keralit een gratis kleurmonster aanvragen zodat u kunt bepalen welke kleur u wenst te bestellen. Klik hier om een gratis kleurmonster aan te vragen.

  Meer info
 2. Keralit sponningdeel 190 mm

  Keralit sponningdeel 190 mm (2819)

  € 74,04 excl. BTW € 89,59 incl. BTW Slechts € 76,15

  Dit model van Keralit kunststof rabat met een breedte van maar liefst 190 mm, geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het Keralit sponningdeel 190 mm (keralit 2819) is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. Het rabatdeel is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden.

  Het Keralit kunststof rabat deel 190 mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en als gevelbekleding zeer goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

  Montage Keralit rabatdeel 190 mm

  Voor een perfecte eindafwerking zijn er ook speciaal op maat gemaakte hulpstukken voor de montage van Keralit gevelbekleding. Deze zijn elders in deze webshop verkrijgbaar

  Bekijk hulpstukken Keralit

  Keralit sponningdeel 190 mm prijs

  Keralit rabatdelen hoeven niet duur te zijn. Profiteer van discount als u meerdere lengtes ineens afneemt. Keralit sponningdelen van 190mm zijn verkrijgbaar in lengtes van alleen 6 meter. Bij Bouwdiscount.nl kunt u gemakkelijk online al uw kunststof rabat en gevelbekleding online bestellen tegen een scherpe prijs.

  Gratis Keralit kleurmonster

  U kunt bij Keralit een gratis kleurmonster aanvragen zodat u kunt bepalen welke kleur u wenst te bestellen. Klik hier om een gratis kleurmonster aan te vragen.

  Meer info
 3. Aluminium startprofiel voor horizontale bekleding

  Keralit inhaak startprofiel aluminium (2808)

  € 13,96 excl. BTW € 16,89 incl. BTW Slechts € 14,36

  Bij horizontale montage begint u onderaan het regelwerk met het bevestigen van het aluminium startprofiel. Het aluminium startprofiel is voorzien van een inkeping voor het inklikken van een kunststof platstrip met ventilatieopeningen; hiermee schermt u de vereiste ventilatieruimte achter de gevelpanelen af voor ongedierte.

  Weergegeven prijs is per lengte! Één lengte is 4 meter lang!

  U kunt per lengte bestellen en aan de hand van de hoeveelheid bepaald u uw korting

  Meer info
 4. Basis aluminium verbindingprofiel

  Keralit basis verbindingsprofiel aluminium (a) (2805)

  € 20,84 excl. BTW € 25,22 incl. BTW Slechts € 21,43

  Om de Keralit rabatdeel optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking.

  Na de montage van het startprofiel wordt vervolgens, indien van toepassing, de aluminium basisprofielen van het eindprofiel, het koppelprofiel en het buitenhoekprofiel bij 90° uitwendige hoeken gemonteerd.

  Weergegeven prijs is per stuk en is alleen leverbaar in lengtes van 4 meter!

  Meer info
 5. Verbindingprofiel Keralit

  Keralit verbindingsprofiel (b) (2804)

  € 21,88 excl. BTW € 26,47 incl. BTW Slechts € 22,51

  Indien alle Keralit gevelpanelen gemonteerd zijn kunnen de zichtdelen van de (basis) eindprofielen, verbindingsprofielen en de buitenhoekprofielen gemonteerd worden.

  Weergegeven prijs is per stuk en is alleen leverbaar in lengtes van 4 meter!

  Meer info
 6. Basis aluminium eindprofiel

  Keralit basis eindprofiel aluminium (a) (2807)

  € 14,28 excl. BTW € 17,28 incl. BTW Slechts € 14,69

  Na de montage van de startprofiel wordt vervolgens, indien van toepassing, de aluminium basisprofielen van het eindprofiel, het koppelprofiel en het buitenhoekprofiel bij 90° uitwendige hoeken gemonteerd. Weergegeven prijs is Lengte en alleen leverbaar in lengtes van 4 meter! Meer info
 7. Eindprofiel

  Keralit eindprofiel 17mm (b) (2806)

  € 23,68 excl. BTW € 28,65 incl. BTW Slechts € 24,36

  Indien alle keralit gevelpanelen gemonteerd zijn kunnen de zichtdelen van de (basis) eindprofielen, verbindingsprofielen en de buitenhoekprofielen gemonteerd worden. Weergegeven prijs is per lengte en alleen leverbaar in lengtes van 4 meter! Meer info
 8. Basis aluminium uitwendig hoekprofiel

  Keralit basis uitwendig hoekprofiel aluminium (a) (2803)

  € 22,34 excl. BTW € 27,03 incl. BTW Slechts € 21,89

  Na de montage van de startprofiel wordt vervolgens, indien van toepassing, de aluminium basisprofielen van het eindprofiel, het koppelprofiel en het buitenhoekprofiel bij 90° uitwendige hoeken gemonteerd. Weergegeven prijs is per stuk en alleen leverbaar in lengtes van 4 meter! Meer info
 9. Uitwendig hoekprofiel Keralit

  Keralit uitwendig hoekprofiel 46x46 mm (b) (2812)

  € 39,92 excl. BTW € 48,30 incl. BTW Slechts € 41,06

  Indien alle Keralit gevelpanelen gemonteerd zijn kunnen de zichtdelen van de (basis) eindprofielen, verbindingsprofielen en de buitenhoekprofielen gemonteerd worden. Weergegeven prijs is per stuk en alleen leverbaar in lengtes van 4 meter! Meer info
 10. Aluminium startprofiel voor horizontale bekleding

  Keralit ventilatieprofiel 30mm breed (1634)

  € 1,88 excl. BTW € 2,27 incl. BTW

  Om de Keralit rabatdeel optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking. Bij horizontale montage begint u onderaan het regelwerk met het bevestigen van het aluminium startprofiel. Voor het inklikken kunt u een ventilatie profiel aanbrengen van een kunststof platstrip met ventilatieopeningen; hiermee schermt u de vereiste ventilatieruimte achter de gevelpanelen af voor ongedierte. Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden! Weergegeven prijs is per meter! 1 rol is 5 meter lang! U kunt per lengte bestellen en aan de hand van de hoeveelheid bepaald u uw korting Meer info
 11. Aluminium startprofiel voor horizontale bekleding

  Keralit ventilatieprofiel 50mm breed (1654)

  € 2,15 excl. BTW € 2,60 incl. BTW

  Om de Keralit rabatdeel optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking. Bij horizontale montage begint u onderaan het regelwerk met het bevestigen van het aluminium startprofiel. Voor het inklikken kunt u een ventilatie profiel aanbrengen van een kunststof platstrip met ventilatieopeningen; hiermee schermt u de vereiste ventilatieruimte achter de gevelpanelen af voor ongedierte. Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden! Weergegeven prijs is per meter! 1 rol is 5 meter lang! U kunt per lengte bestellen en aan de hand van de hoeveelheid bepaald u uw korting Meer info
 12. Keralit verbindingsstuk sponningdeel 190 mm

  Keralit verbindingsstuk sponningdeel 190 mm (2818)

  € 5,15 excl. BTW € 6,23 incl. BTW Slechts € 5,30

  Een verbindingsstuk wordt gebruikt om panelen te verlengen. Als u een naad heeft kan u tijdens montage het verbindingsstuk gebruiken om de twee panelen met elkaar te verbinden. De Keralit verbindingsstukken mogen overal worden geplaatst. Als u echter een rij verbindingsstukken recht boven elkaar plaatst, plaatst er dan een regellat achter met edpm-rubber om lekkage te voorkomen! Verbindingsstuk alleen geschikt vóór Keralit sponningdeel 190 mm. Meer info
 13. Keralit verbindingstuk sponningdeel 143 mm

  Keralit verbindingsstuk sponningdeel 143 mm (2813)

  € 4,94 excl. BTW € 5,98 incl. BTW Slechts € 5,08

  Een verbindingsstuk wordt gebruikt om panelen te verlengen. Als u een naad heeft kan u tijdens montage het verbindingsstuk gebruiken om de twee panelen met elkaar te verbinden. De Keralit verbindingsstukken mogen overal worden geplaatst. Als u echter een rij verbindingsstukken recht boven elkaar plaatst, plaatst er dan een regellat achter met edpm-rubber om lekkage te voorkomen! Verbindingsstuk alleen geschikt vóór Keralit sponningdeel 143 mm. Meer info
 14. Trim/kraal aansluitprofiel 17mm Keralit

  Keralit trim/kraal aansluitprofiel 17 mm (2810)

  € 33,12 excl. BTW € 40,08 incl. BTW Slechts € 34,06

  Om de Keralit rabatdeel optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking. Als de gevelpanelen tot aan de dakrand worden gemonteerd, kan men deze middels het Keralit trimkraal aansluitprofiel onder de trim of kraal laten aansluiten. Weergegeven prijs is per stuk en alleen leverbaar in lengtes van 6 meter! Meer info
 15. Omrandingprofiel met ontwatering Keralit

  Keralit omrandingprofiel verticale montage met ontwatering (2809)

  € 15,92 excl. BTW € 19,26 incl. BTW Slechts € 16,37

  Om de Keralit rabatdeel optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking. Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden! Wordt geleverd in lengtes van 4 meter. Meer info
 16. Keralit RVS schroeven

  Keralit RVS schroeven (2801)

  € 19,98 excl. BTW € 24,18 incl. BTW Slechts € 20,56

  Keralit RVS schroeven 30 mm, geleverd in een doos van 200 stuks.

  De keralit schroeven zijn toepasbaar op de volgende rabatdelen: gevelpaneel 143mm potdeksel 177mm sponningdeel 190mm.

  Meer info
 17. Keralit eindkap rechts voor sponningdeel 143 mm

  Keralit eindkap rechtssponningdeel 143 mm (2865)

  € 4,74 excl. BTW € 5,74 incl. BTW Slechts € 4,88

  Om de Keralitdelen optimaal te bevestigen heeft u ook diverse hulpstukken nodig voor een perfecte afwerking. Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden! Prijs is per stuk. Meer info
 18. Eindkap voor hoekprofiel

  Keralit eindkap voor hoekprofiel (2822)

  € 3,41 excl. BTW € 4,13 incl. BTW Slechts € 3,51

  Alternatieve hoekprofielen voor het om de hoek gaan met Keralit. De alternatieve hoekprofielen bestaan uit één deel: een kunststof profiel en is verkrijgbaar als binnen- en buitenbocht. Hoewel deze profielen naar eigen keuze kunnen worden ingezet, worden ze niet veel gebruikt. Het grote nadeel van deze alternatieve hoeken is dat ze de uiteinden van de gevelpanelen niet afdekken. Een normaal hoekprofiel (2802+2803) dekt de uiteinden van de gevelpanelen wel af waardoor de zaagsnede en dergelijke netjes wordt afgewerkt. Voor de hoekprofielen zijn eindkapjes beschikbaar. Als de uiteinden in het zicht komen kan hiermee het hoekprofiel netjes afgewerkt worden. Prijs per stuk! Meer info

Artikelen 1 tot 18 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren